Iemand ophalen van Schhiphol? Je kunt parkeren bij de aankomsthal van Schiphol! Belangrijk is om je te beseffen dat een uur parkeren bij Schiphol al flink in de papieren kan lopen. Wil je kort parkeren kies dan de juiste parkeerplek. Alleen even stoppen kan natuurlijk ook. Let er wel op dat je niet te lang blijft staan bij de aankomsthal want er wordt flink bekeurd.

Naast de vertrekhal of aankomsthal? Kiss en Ride

Naast de vertrekhal en aankomsthal is een plek waar je passagiers snel kunt laten instappen en uitstappen. Je mag hier dus niet parkeren, maar alleen kort stoppen. Let op dat je niet even meeloopt de hal in. Er wordt streng gecontroleerd en bekeuringen uitgedeeld.

Iemand ophalen? Terminal Parkeren P1

Parkeren bij de vertrek of aankomsthal kan in parkeergarage Schiphol P1 Vanaf hier loop je in 3 minuten naar de vertrek of aankomsthal. Ideaal dus als je iemand gaat ophalen van Schiphol. De parkeergarages zijn wel vrij prijzig.

Parkeertarief P1

€ 1,- per 11 minuten (€ 5,45 per uur)

Iemand wegbrengen? Short Stop Parking P1

Tegenover de aankomsthal ligt P1 Schiphol Short Parking.

Parkeertarief

€ 1,- per 11 minuten (€ 5,45 per uur)

Kiss en Ride

Je kunt reizigers ook even snel afzetten bij ‘Kiss & Ride’ voor de vertrekhallen. Let op: Parkeren is hier verboden. Er wordt streng gecontroleerd!